de warme bakker van Landegem

Op vrijdag 2 maart 2001 openden wij voor het eerst onze deuren als "Bakkerij Aristo", dit was voor ons een grote stap in het min of meer onbekende.
Wij bouwden ons cliƫnteel van nul op en zijn daar tot op heden goed in geslaagd.

In september 2005 hebben wij de voedingszaak naast ons overgenomen en maakten van Bakkerij Aristo " Aristo's Food Store". Het woord zegt het zelf Foodstore: naast brood, banket en confiserie - wat nog altijd onze specialiteit blijft - willen wij graag onze klanten verwennen op culinair gebied.

In 2013 vernieuwden we onze winkel om ons nog meer te focussen op kwaliteit.

Daarom kunt u nu ook bij ons terecht voor een groot assortiment Belgische, Franse en Spaanse kazen alsook Italiaanse en spaanse fijne vleeswaren, zelfgemaakte salades, groenten en fruit, belegde broodjes en tal van bereide gerechten, tapa's waar we toch een 15-tal soorten in huis hebben.
Kortom, uw smaakpapillen verwennen is onze passie.

Aristo in de kijker

Met de lente/zomer folder 2015 in aantocht vonden wij het weer tijd voor een nieuwe fotoreportage. Hieronder vindt u enkele van de prachtige foto's terug.
Bij het vernieuwen van onze zaak vonden wij het opportuun om u als klant eens achter de schermen van onze bakkerij te laten kijken. Hiervoor werden wij bijgestaan door fotografe Nele Watty (www.nelewatty.be) die met haar pure fotografie ons verhaal in beeld bracht. Hieronder vindt u dan ook enkele van deze prachtige beelden terug. Bedankt Nele!