gebak
DROOG GEBAK |
MINI GEBAKJES |
- Eclair | Voor een klein en fijn dessertje moet je bij Aristo zijn! |
- Carré confituur | |
- Appelflap | - Fruitgebakje |
- Appeltje met frangipane | - Aardbeiengebakje |
- Rijsttaartje | - Frambozengebakje |
- Mattetaart | - Bananengebakje |
- Frangipanetaartje | - Bavarois aardbei, framboos, citroen, passievruchten |
- Kriekengebakje | - Chocolademousse |
- Tom pousse | - Créme brûlée |
- Zwarte woud | |
- Chocoladegebakje | |
KLEIN GEBAK | |
GROOT GEBAK | |
- Chococrisp | |
- Krokant | - Citronella (4-6 pers.) |
- Chocolade fusie | - Open kriekentaart (4-6-8-10-12 pers.) |
- Egeltje | - Chocoladefusie: dou van fondant en melkchocolademousse op basis |
- Fruitgebakje | pâte à bombe met een laagje suikerbiscuit |
- Frambozengebakje | - Framboise d'amour: laagje melk chocolademousse, laagje chocolade- |
- Aardbeiengebakje | biscuit, spiegel van framboos, glazuur bollen van framboos |
- Chocolademousse | - Giumauve framboise: mousse van witte chocolade met guimauve van |
- Bavarois: citroen, aardbei, framboos, passievruchten | framboos op krokantje |
- Citronella | - Kriekennetje (4-6-8-10-12 pers.) |
- Flan brésilienne | - Krokant |
- Rode fusie | - Citroentaart |
- Mousse speculoos | - Appel-rabarbertaart (4-6-8-10-12 pers.) |
- Créme brûlée | - Fruittaart (4-6-8-10-12 pers.) |
- Biscuit | - Appelnetjes (4-6-8-10-12 pers.) |
- Jozefien | - Frambozentaart (4-6-8-10-12 pers.) |
- Meringue slagroom | - Aardbeientaart (4-6-8-10-12 pers.) |
- Meringue ganache | - Biscuitslagroom met krieken (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.) |
- Biscuit met advocaat en banaan (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Chocoladebiscuit met chocoladeslagroom overgoten met een donkere | |
![]() |
ganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.) |
- Hazelnootbiscuit: biscuit met pralinéslagroom overgoten met een | |
melkganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.) | |
- Egel: Mousses van donkere en witte chocolade overgoten met een | |
donkere chocolade (4-6-8 pers.) | |
- Aristobol: Mousse van melkchocolade en donkere biscuit overgoten met | |
melk ganache (4-6-8 pers.) | |
- Schuimbiscuit met frambozen (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Bavarois aardbei-citroen-framboos-passievruchten (4-6-8-10 pers.) | |
- Javanais (4-6-8 pers.) | |
- Flan brésilienne (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Belle Hélène (4-6 pers.) | |
- Peren-speculaastaart (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Speculoos (4-6 pers.) | |
- Confituur (4-6-8 pers. + plaat) | |
- Rijsttaart (4-6-8-10-12 pers. + plaat) | |
- Appelschijfje (4-6-8-10-12 pers. + plaat) | |
- Appelstukjes (4-6-8-10-12 pers. + plaat) | |
- Frangipanne (4-6-8-10-12 pers. + plaat) | |