gebak

DROOG GEBAK
MINI GEBAKJES
   
- Eclair Voor een klein en fijn dessertje moet je bij Aristo zijn!
- Carré confituur  
- Appelflap - Fruitgebakje
- Appeltje met frangipane - Aardbeiengebakje
- Rijsttaartje - Frambozengebakje
- Mattetaart - Bananengebakje
- Frangipanetaartje - Bavarois aardbei, framboos, citroen, passievruchten
- Kriekengebakje - Chocolademousse
- Tom pousse - Créme brûlée
  - Zwarte woud
  - Chocoladegebakje
KLEIN GEBAK  
GROOT GEBAK
- Chococrisp
- Krokant - Citronella (4-6 pers.)
- Chocolade fusie - Open kriekentaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Egeltje - Chocoladefusie: dou van fondant en melkchocolademousse op basis
- Fruitgebakje pâte à bombe met een laagje suikerbiscuit
- Frambozengebakje - Framboise d'amour: laagje melk chocolademousse, laagje chocolade-
- Aardbeiengebakje biscuit, spiegel van framboos, glazuur bollen van framboos
- Chocolademousse - Giumauve framboise: mousse van witte chocolade met guimauve van
- Bavarois: citroen, aardbei, framboos, passievruchten framboos op krokantje
- Citronella - Kriekennetje (4-6-8-10-12 pers.)
- Flan brésilienne - Krokant
- Rode fusie - Citroentaart
- Mousse speculoos - Appel-rabarbertaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Créme brûlée - Fruittaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Biscuit - Appelnetjes (4-6-8-10-12 pers.)
- Jozefien - Frambozentaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Meringue slagroom - Aardbeientaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Meringue ganache - Biscuitslagroom met krieken (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
  - Biscuit met advocaat en banaan (4-6-8-10-12 pers.)
  - Chocoladebiscuit met chocoladeslagroom overgoten met een donkere
ganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
- Hazelnootbiscuit: biscuit met pralinéslagroom overgoten met een
melkganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
- Egel: Mousses van donkere en witte chocolade overgoten met een
donkere chocolade (4-6-8 pers.)
- Aristobol: Mousse van melkchocolade en donkere biscuit overgoten met
melk ganache (4-6-8 pers.)
- Schuimbiscuit met frambozen (4-6-8-10-12 pers.)
- Bavarois aardbei-citroen-framboos-passievruchten (4-6-8-10 pers.)
- Javanais (4-6-8 pers.)
- Flan brésilienne (4-6-8-10-12 pers.)
  - Belle Hélène (4-6 pers.)
  - Peren-speculaastaart (4-6-8-10-12 pers.)
  - Speculoos (4-6 pers.)
  - Confituur (4-6-8 pers. + plaat)
  - Rijsttaart (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
  - Appelschijfje (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
  - Appelstukjes (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
- Frangipanne (4-6-8-10-12 pers. + plaat)