gebak

DROOG GEBAK
 
   
- Eclair
- Carré confituur  
- Appelflap  
- Appeltje  
- Rijsttaartje  
- Mattetaart  
- Frangipanetaartje  
- Kriekengebakje  
   
KLEIN GEBAK  
   
Kan niet via de webshop besteld worden!  
   
- Chococrisp
- Egeltje  
- Fruitgebakje  
- Frambozengebakje  
- Aardbeiengebakje  
- Chocolademousse  
- Bavarois: citroen, aardbei, framboos, passievruchten  
- Citronella  
- Flan brésilienne  
- Mousse speculoos  
- Créme brûlée  
- Biscuit  
- Meringue slagroom  
- Meringue ganache  
   
MINI GEBAKJES  
   
Deze kunnen enkel in keuze van de chef worden besteld!  
   
- Fruitgebakje  
- Aardbeiengebakje  
- Frambozengebakje  
- Chocolademousse  
- Créme brûlée  
- Zwarte woud
- Chocoladegebakje
 
GROOT GEBAK
 
Dit is ons basis assortiment!
 
- Citroentaart
- Appel-rabarbertaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Fruittaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Appelnetjes (4-6-8-10-12 pers.)
- Frambozentaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Aardbeientaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Biscuitslagroom met framboos (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
- Chocoladebiscuit met chocoladeslagroom overgoten met een donkere ganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
- Hazelnootbiscuit: biscuit met pralinéslagroom overgoten met een melkganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
- Egel: Mousses van donkere en witte chocolade overgoten met een donkere chocolade (4-6-8 pers.)
- Aristobol: Mousse van melkchocolade en donkere biscuit overgoten met melk ganache (4-6-8 pers.)
- Bavarois framboos (4-6-8-10 pers.)
- Javanais (4-6-8 pers.)
- Flan brésilienne (4-6-8-10-12 pers.)
- Peren-speculaastaart (4-6 pers.)
- Confituur (4-6-8 pers. + plaat)
- Rijsttaart (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
- Appelschijfje (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
- Appelstukjes (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
- Frangipanne (4-6-8-10-12 pers. + plaat)