gebak

DROOG GEBAK
MINI GEBAKJES
   
- Eclair Voor een klein en fijn dessertje moet je bij Aristo zijn!
- Carré confituur  
- Appelflap - Fruitgebakje
- Appeltje met frangipane - Aardbeiengebakje
- Rijsttaartje - Frambozengebakje
- Mattetaart - Bananengebakje
- Frangipanetaartje - Bavarois aardbei, framboos, citroen, passievruchten
- Kriekengebakje - Chocolademousse
- Tom pousse - Créme brûlée
  - Zwarte woud
  - Chocoladegebakje
KLEIN GEBAK  
GROOT GEBAK
- Chococrisp
- Krokant - Citronella (4-6 pers.)
- Chocolade fusie - Caramel explosie (1 formaat: 4-6 pers.)
- Framboise d'amour - Chocoladefusie: dou van fondant en melkchocolademousse op basis
- Fruitgebakje pâte à bombe met een laagje suikerbiscuit
- Frambozengebakje - Framboise d'amour: laagje melk chocolademousse, laagje chocolade-
- Aardbeiengebakje biscuit, spiegel van framboos, glazuur bollen van framboos
- Bananengebakje - Giumauve framboise: mousse van witte chocolade met guimauve van
- Bavarois: citroen, aardbei, framboos, passievruchten framboos op krokantje
- Citronella - Frambola
- Caramel Explosie - Krokant
- Rode fusie - Citroentaart
- Mousse speculoos - Appel-rabarbertaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Créme brûlée - Fruittaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Tarte maison - Bananentaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Jozefien - Frambozentaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Meringue slagroom - Aardbeientaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Meringue ganache - Biscuitslagroom met krieken en ananas (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
- Biscuit - Biscuit met advocaat en banaan (4-6-8-10-12 pers.)
- Flan brésilienne - Chocoladebiscuit met chocoladeslagroom overgoten met een donkere
- Chocolademousse ganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
- Egeltje - Hazelnootbiscuit: biscuit met pralinéslagroom overgoten met een
- Célestine melkganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.)
  - Egel: Mousses van donkere en witte chocolade overgoten met een
  donkere chocolade (4-6-8 pers.)
DESSERTBUFFET - Aristobol: Mousse van melkchocolade en donkere biscuit overgoten met
  melk ganache (4-6-8 pers.)
Al onze mini gebakjes worden mooi gepresenteert op een schotel. - Schuimbiscuit met frambozen (4-6-8-10-12 pers.)
Vanaf 6 tot 20 personen. Meer dan 20 personen in samenspraak - Bavarois aardbei-citroen-framboos-passievruchten (4-6-8-10 pers.)
en volgens uw budget. Voor al uw feesten! - Javanais (4-6-8 pers.)
- Javanais - Flan brésilienne (4-6-8-10-12 pers.)
- 2 soorten bavarois - Belle Hélène (4-6 pers.)
- Chocolademousse - Peren-speculaastaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Créme brûlée - Speculoos (4-6 pers.)
- Mini gebakjes naar keuze van de chef - Confituur (4-6-8 pers. + plaat)
- Fruitbrochet - Rijsttaart (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
  - Appelschijfje (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
- Appelstukjes (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
- Frangipanne (4-6-8-10-12 pers. + plaat)
- Appelnetjes (4-6-8-10-12 pers.)
- Kriekennetje (4-6-8-10-12 pers.)
- Open kriekentaart (4-6-8-10-12 pers.)
- Cake met appel en frangipanne (4-6 pers.)
- Cake met krieken en frangipanne (4-6 pers.)